Tip: een schoon account is een fijn account. Maak per test voor elke groep een nieuwe test aan. Hiermee behoud je eenvoudig het overzicht in jouw account bij het opzoeken van gegevens.

Let er bij de 4ST op dat wanneer je van plan bent deze volledig uit te voeren om een zorgindicatie te genereren, dat je deze in één test aanmaakt en uitvoert. Doe je dit niet, dan kan het systeem geen zorgindicatie genereren.

Klik in het hoofdmenu op Testen. Klik vervolgens op Nieuwe test.

Selecteer de groep waarvoor je de test gaat uitvoeren.

Selecteer de test(en) die je gaat afnemen.

De naam van de test wordt automatisch aangemaakt. Pas deze eventueel aan. Sleep de testonderdelen in de volgorde waarin jij deze gaat afnemen.

De test is aangemaakt. Kies of je terug wilt naar de lijst met testen of de test direct start.

Succes met testen! 👍