In Stimuliz worden inzichten samengebracht in dossiers. Een dossier van een leerling bevat de onderdelen Gegevens, Resultaten en Notities.

Gegevens

In dit overzicht zie je de basisgegevens van de leerling, verdeeld in de categoriën Persoonlijk, Adres, Groepen en Scholen. Voeg in dit overzicht gegevens per categorie toe en voeg de leerlingen aan groepen of scholen toe.

Resultaten

In dit overzicht bekijk je de resultaten van alle testen die voor deze leerling zijn uitgevoerd. Klik in een tabel van testresultaten op een resultaat om de betreffende test te openen waar deze waarden uit zijn voortgekomen.

Notities

In dit overzicht zie je notities die voor deze leerling zijn gemaakt.