Samenwerken in organisaties

Met jouw account in meerder organisaties samenwerken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Stimuliz kun je met jouw persoonlijke account in meerdere organisaties samenwerken. Als een beheerder van een organisatie jou heeft toegevoegd, kun je kiezen in welke organisatie je inlogt.

Er zijn verschillende personen en organisaties actief met de ontwikkeling van het kind, scholen en in wijken. Stimuliz bevordert de samenwerking tussen deze personen en organisaties zodat elk kind de aandacht en zorg krijgt die het verdient om zich op haar eigen wijze optimaal te kunnen ontwikkelen.

Voorbeeldje?

"Bruno is combinatiefunctionaris van Sportbedrijf Sporendam en voert een naschools programma op Basisscholen De Vlinder en De Regenboog. Zijn collega, Hanna, verzorgt hetzelfde programma op de scholen Het Vierhoekje en De Opstapper. Stefan, de leidinggevende van Bruno en Hanna, coordineert het programma.

Bruno voert vandaag testen uit met Stimuliz met leerlingen van De Vlinder. Bruno logt in, kiest als organisatie De Vlinder, en ziet vervolgens alleen de gegevens van deze school. Hanna heeft op haar beurt enkel de keuze uit organisatie Het Vierhoekje en De Opstapper. Stefan logt in en heeft als beheerder van Stimuliz voor zijn team Sportbedrijf Sporendam de keuze uit alle scholen".

In jouw scherm zie je linksboven een gekleurd icoon met een afkorting van de naam van jouw organisatie. Dit is jouw unieke organisatie icoon.

Als jij toegang hebt tot meerdere organisaties kun je wisselen tussen deze organisaties door op het icoon te klikken. Kies in het menu vervolgens de organisatie waar je wilt inloggen in klik op Kies. Je bent nu ingelogd in de gekozen organisatie.