Tip: snel en eenvoudig een verzameling groepen en leerlingen in één keer toevoegen kan door deze te importeren. Lees hier hoe je dit werkt

Klik op Groepen en op Nieuw.

Voer de naam van de groep in. Kies een duidelijke naam voor de groep. Bijvoorbeeld groepsnaam + schooljaar (3A - 19/20), zodat je eenvoudig groepen kunt herkennen en terugvinden.
Is de groep gerelateerd aan een school die al in jouw account aanwezig is? Selecteer dan de school waar de groep bij hoort. Klik op Bewaar om de groep aan te maken.