Als je al een tijdje met Stimuliz hebt gewerkt groeit de hoeveelheid gegevens in jouw account. Dan is het wel zo prettig om snel bij de gegevens te komen die jij op dat moment nodig hebt. We hebben een zoekfunctie toegevoegd die dit een stuk eenvoudiger maakt voor je.

Klik bovenaan in jouw scherm naast het vergrootglas icoontje. Typ een term om te zoeken naar jouw gegevens en druk op Enter. Dit kan bijvoorbeeld een naam van leerling, groep of test zijn.

Klik bij zoekresultaten op de betreffende gegevens die jij nodig hebt.