Op verschillende plaatsen in jouw account kom je filters tegen. Hiermee kun je gegevens die je op dat moment niet hoeft te zien even verbergen op jouw scherm. 

Als je een filter hebt geselecteerd is deze actief. Een actieve herken je als volgt:

Klik op een actieve filter om deze ongedaan te maken en weer terug te gaan naar al jouw gegevens.

Heeft u het antwoord gevonden?