Beheer
Samenwerken binnen account
Wim Schrooten avatar
Geschreven door Wim Schrooten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op nieuwe gebruiker!

Als je een nieuw account wilt aanmaken waar je met meer mensen in gaat werken, dan werkt het het beste als één persoon als eerst een account aanmaakt en vervolgens andere mensen hierop uitnodigt. Vervolgens volg je de onderstaande stappen.

Het is mogelijk om met meer mensen samen te werken binnen een account.

Dit doe je middels de volgende stappen.

1. Klik op de knop met jouw initialen rechtsboven in het scherm waarna een menu opent.

2. Klik vervolgens op Account.

3. Vervolgens opent een scherm met in de linkerzijde een tab Gebruikers. Klik hierop en je ziet het overzicht van gebruikers dat toegang heeft tot jouw account.

Gebruikers toevoegen

1. Klik op de knop Nieuwe gebruiker +.

2. Voer het e-mailadres van de persoon die je wilt toevoegen in.

3. Indien de persoon al is geregistreerd met zijn e-mailadres, ontvangt hij een e-mail met de uitnodiging om toegang te krijgen tot het account. Deze uitnodiging moet deze persoon accepteren om daadwerkelijk toegang te hebben tot het account.

4. Indien de persoon nog niet is geregistreerd, krijgt hij een e-mail met de vraag om een zich te registreren. Na registratie is de persoon automatisch toegevoegd aan jouw team.

Gebruiker verwijderen

1. Klik op het pijltje naar beneden aan het eind van de regel waarop het e-mailadres van de gebruiker die je uit jouw account wilt verwijderen staat.

2. Vervolgens verschijnt een menu en klik je op Verwijder. De gebruiker wordt dan verwijderd uit jouw organisatie.